Päätän nyt etten kirjoitakkaan minä muodossa.... Ja yritän parannella asioita.Huom en ole vielä ehtinyt hoitaa kaikkia asioita sillä nämä kuvat on tultu otettua samaan aikaan kuin 1 osassa.

1521272.jpg

"Aivan karmea auto." Julie ajatteli, astuessaan kimppakyytiinsä ensimmäistä kertaa. Kuskikin vaikutti hyvin oudolta. Julielle tuli oikein kylmiä väreitä, kun näki kuskin kaivavan nenäänsä. YÖH!

1521282.jpg

TYTTYDYTYTTYDYY hän sai ylennyksen. Ylpeänä uutena sihteerinä Julie meni harjoittamaan karismaattisuuttaan. Tarvitsisihan hän sitä työssään, sekä miehen etsinnässä, jota hän oli ajatellut jo pitkään. Ehkä hän vihdoin löytäisi jonkun.

1521288.jpg

Julien uurastamilla rahoilla, hän päätti pyytää treffipalvelulta apua. " 500, 700, 800 ja 1000. Kas tässä." Julie sanoi. "En ole varma suhteestanne, mutta pahempikiakin olen nähnyt." Treffipalvelun nainen sanoi salamyhkäisesti.

1521300.jpg

Julie säpsähti nähtyään miehen ja sanoi heti: "Tässä on varmasti käynyt väärin käsitys, en minä tuollaista halunnut." Mies muuttui ärtyneeksi ja Julie alkoikin selittelemään aivan punaisena: "Ömm... Siis tarkoitin, etten olisi tarvinnut näin komeaa miestä, minulle olisi riittänyt rumempikin."

1521314.jpg

Kesken treffien pihalle ilmestyi Pietari. Julie meni selittämään toiselle miehelle, että on jo myöhä ja kysyi treffien päättämistä. Mies ei sanonut mitään ja poistui. Miehen häivyttyä hän alkoi jutella Pietarin kanssa.

1521331.jpg

Illan myötä Julie ja Pietari olivat vaihtaneet puhelin numeroita ja kuumeisesti muhinoivat. Hyvä etteivät piittaa sateesta. "Kuule on jo aika myöhä, jos nähään sitten huomenna..." Pietari kuiskutti Julien korvaan. He hyvästelivät toisensa.

1521347.jpg

Niinkuin Pietari oli luvannut hän tuli käymään ja saman tien muuttikin Julielle. Pietari osti yllätys lahjaksi Julielle tuon kuvassa olevan tuolin. Julie piti siitä niin paljon, että hän ei voinut vastustaa peti puuhia Pietarin kanssa.

1521351.jpg

Taloa hieman rempattiin ja hankittiin uusia tavaroita. Julien suosikki oli maalausteline ja Pietarin suosikki oli kaukoputki.

1521366.jpg

"Hei kuule hani mulla on tärkeä kysymys. Mennäänkö kihloihin?" Julie kysyi arasti ja avasi satiinisen rasian. Pietari tietysti suostui heti, Pietari sanoi: " Ajattelinkin itsekkin tuota, mutta olit rohkeampi."

1521382.jpg

"AARG!" Pietari huusi, kun sai sähköiskun korjatessaan konetta. "Voi ei" Julie huokaisi hätääntyneenä.
Pietari kuitenkin sanoi käheällä äänellä: "Olen kunnossa."

1521401.jpg

Julie huomasi töistä tultuaan olevansa raskaana. Häntä pelotti kertoa asiasta Pietarille, joten hän päätti, että kertoo hänelle pian, mutta ei vielä.

1521419.jpg

Talvi oli tullut ja Julie oli aivan jäässä ja hyisesti sanoi Pietarille: "Hani... Mä olen raskaana... Mennäänkö naimisiin, en haluu äpärää..." Pietari ei voinut vastustaa tätä.

1521435.jpg

Onneksi jo pienen hetken kuluttua Julie suli, enemmäkseen kiitos kuuluu Pietarille joka hukutti Julien märkiin, mutta lämpimiin suukkoihin ja rutisti tätä.


Tähän loppuu tämä osa ei ollut kovin pitkä.